Die fantastischen fünf

IMG_1159Na het succes van “Die fantastischen vier” en “Die fantastischen vier zweiten teil” nu met z’n vijven vier dagen skien. Het hotel in Radstadt “Taxerhof” waar we de eerste keer ook waren bleek flink uitgebouwd en miste daardoor misschien iets van  de Oostenrijkse gezelligheid. Niet dat we daar last van hadden. De sauna, het avondeten, het ontbijt, de hefeweizen en het appartement waren perfect. En met ons gelach aan tafel tijdens het ontbijt en diner zorgden we zelf voor de sfeer. Dankzij de sneeuwval op drie van de vier dagen lag er prima sneeuw op de piste en ging het skien bijna vanzelf. Nadeel was natuurlijk wel dat het zicht wat minder was en dan komen soms hobbeltjes of sneeuwhoopjes als een verrassing. Voor de traditionele vierbergen tocht “Vier Berge Schladming” kozen we de mooiste dag. De eerste twee uur op de nagenoeg lege, ruime pistes was voor mij het ski-hoogtepunt van deze korte vakantie. Tijdens de terugreis op dinsdag avond/nacht bleek de hevige sneeuw ons in het begin tegen te houden om snel naar huis te rijden, maar uiteindelijk zat ik op woensdag ochtend toch gewoon weer op kantoor.IMG_1194

Comments are closed.