Die fantastischen vier zweiten teil

SAM_3505Na twee jaar gingen “Die fantastischen vier” weer met z’n vieren vier dagen skien. Echter in een iets andere samenstelling dan vorige keer en met vier dagen zon in plaats van twee, maar wel gewoon weer vier dagen gelachen. Nadat we vrijdag nacht om 23:00 vertrokken stonden we om 08:00 voor de deur van Hotel Pension Rostatt. Na het ontbijt de ski’s bij de verhuur naast de skilift opgehaald en voilá een dag heerlijk in de zon geskied in Mülbach am Hochkönig. Sauna, lekker eten, lachen, muziek luisteren, slapen, “fruhstucken” en een dag heerlijk in de zon geskied in Zauchensee. Sauna, lekker eten, lachen, muziek luisteren, slapen….. Het ritme zat er dus goed in, want alleen de locatie waar we de bergen af vlogen veranderde: Flachau en Schladming kwamen ook nog aan de beurt. Het Pension bleek een geweldig gezellige en aangename keus en de 10km omhoog er naar toe bleek geen probleem want de hevige sneeuwval is het zuiden van Oostenrijk en niet het Noorden waar wij zaten. Dinsdag nacht na het eten reden we weer naar huis, en op woensdag morgen zat ik gewoon weer achter mijn bureau.

Comments are closed.