Sneak Preview Week 24: The Double

MV5BMTExMzY5MjAwODZeQTJeQWpwZ15BbWU4MDg0NTcxNDAx._V1_SY317_CR4,0,214,317_AL_Het thema van de vorige sneak previews wordt voortgezet in deze Film. In een Terry Gilliam ( bijv. 12 Monkeys) achtige omgeving, probeert een verlegen automatisering medewerker in contact te komen met een vrouwelijke collega die ook zijn over-buurvrouw is. De sets ademenen een donkere troosteloze jaren 60 sfeer uit. De computers en andere apparatuur in de film zijn geweldig vormgegeven, zoals bijvoorbeeld de kies schijf om het aantal kopieën op de kopieer machine aan te geven. Alhoewel het verhaal meeslepend blijft tot het einde, zit er een traagheid in die af en toe wel erg in de weg zit. Het verloop en het einde worden daardoor voorspelbaar en de echte spanning verdwijnt. Een 7.

Comments are closed.