Huiskamerconcert Goslink

Soms ga je ergens naar toe waar je geen idee van hebt wat het wordt of zelfs wat het is. Via Twitter kwam ik met iemand in contact die een huiskamerconcert van Goslink organiseerde in d’r huiskamer (duh) in Gouda. Van Goslink had ik al gehoord, maar een huiskamerconcert, dat kende ik nog niet. Onderweg naar de huiskamer was ik erg benieuwd wat ons vieren te wachten stond (ik had voor de zekerheid ook maar de buurman uitgenodigd om mee te gaan). Na aankomst werd al snel duidelijk dat het iets geweldigs ging worden, want terwijl de huiskamer zich snel vulde met gasten ontstond een intieme sfeer. Goslink “himself” liep tussen de mensen en toen iedereen er was nam hij plaats in de hoek van de huiskamer, gingen wij allemaal zitten op de bank, een stoel of op de grond en speelde Goslink z’n liedjes op zelf gemaakte instrumenten: ¬†Prachtig, mooi, grappig en intiem. Zo moet een concert zijn,¬†ik was er bij! Geweldig.

Comments are closed.