Competa Tech Talk: Zarafa

De dag na de Grid lezing, alweer een technische (UNIX) lezing gezien. Deze was georganiseerd door Competa in Rijswijk. De Tech Talk ging over Zarafa, waar ik wel al van gehoord had maar nog nooit “gezien”. De lezing werk gegeven door Mark Sartor die ik nog kende van mijn tijd bij Snow en zelfs bij Wintershall, een extra reden om de lezing bij te wonen. Wat bleek: weinig lezing veel CLI (Command Line Interface) demonstratie van hoe en wat met Zarafa,┬áhet MAPI compliant collaboratie platform vergelijkbaar met MS Exchange. Doordat Mark al heel veel basis kennis (LDAP ed.) bekend veronderstelde zat het tempo er lekker in en kregen we veel interessante features te zien. En prima manier van presenteren en als ik er tijd voor zou hebben zou ik Zarafa zeker een keer proberen.

Comments are closed.