Nieuwjaarsloop RZVG 2024

Vorig jaar erg leuk om te lopen en nu ondanks een straffe wind en eindelijk wat lagere temperaturen, is het droog en zelfs zonnig, heb ik er zin in. Meer deelnemers dan vorig jaar en zelfs enkele bekenden. Vlak voor de “Go Sportief” aftel-start verlaten we het warme clubhuis van de Roei en Zeil vereniging voor een 5 kilometer om de ‘s -Gravenbroekse Plas. Pas als we na 2 kilometer mee wind krijgen ben ik eindelijk warm, toch lukt het me de eerste vier kilometer gewoon rond de 4:30/km te blijven lopen. De laatste kilometer ga ik iets langzamer mede doordat er op een smal pad wel erg veel wandelaars lopen niet niet makkelijk opzij kunnen om mij door te laten. Met een tijd van 23:05 ben ik tevreden, alhoewel die laatste kilometer iets sneller had gekund en ik misschien onder de 23:00 was geëindigd. Na afloop zijn er oliebollen en ik besluit dit jaar niet één maar twee oliebollen te eten, dit keer één en één aan het eind van het jaar bij de oliebollen loop.

Comments are closed.