Tweede Zondagavond Marathon 2022/2023

Na het goede gevoel van vorige week ben ik benieuwd of dat de nieuwe trend voor dit seizoen wordt. Dit keer mag de C2 45 ronden rijden en ik vind dat een mooie uitdaging. Het is te merken dat deze wedstrijd de eerste officiƫle wedstrijd van de zondagavond Marathon is. Het is moeilijk om uit het peloton weg te komen. Toch blijven de pogingen om the ontsnappen uit het peloton elkaar opvolgen. Er stappen aardig wat rijder eerder uit en het peloton wordt langzaam maar zeker kleiner. Zelf ik doe mee met enkele van die ontsnapping pogingen maar het peloton laat niemand gaan en we blijven bij elkaar tot de eindspint. En die eindsprint begint al ander halve ronde voor de finish als een club-genoot begint te versnellen en op kop van het peloton gaat rijden. De rest blijft gemakkelijk uit de wind zitten en de laatste 200 meter lukt het me net als hoop anderen buitenom een top 10 klassering te rijden.

Comments are closed.