Sneak Preview Week 11: “Boychoir” en “La Famille Bélier”

sq_boychoirDe bioscoop waar de laatste jaren de sneak preview in Utrecht (Camere/Studio) werd gedraaid wordt gesloten en ter gelegenheid daarvan een dubbele Sneak. De sneak gaat overigens gewoon door maar dan in City/Movies. Als eerste Boychoir met Dustin Hoffman. Een typische Amerikaanse film over een kans arme jongen die dankzij de “geweldige” maar “crumpy” Dustin een kans krijgt. Ik ben geen fan van jongenskoor muziek blijkt na afloop van de weinig verassende film. Een 5. MV5BMTcyMjE3NzIwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwODU5ODE4MzE@._V1_SY317_CR9,0,214,317_AL_Daarna een film die uiteindelijk ook over zingen blijkt te gaan maar de het heel anders aanpakt. In het begin lijkt het even of het een doorsnee Franse komedie wordt. Maar al snel worden de karakters interessant en de humor leuk. Het extra element van “enige hoorende in een doof-stom gezin” wordt prachtig uitgediept. Louane Emera speelt bezield die rol en als ze ook nog een zang talent blijkt te hebben wordt de film echt boeiend, kortom een heerlijke franse film . Een 8

Comments are closed.