Sneak Preview week 28: Starbuck

Voor de derde keer (mijn tweede) vooraf aan de sneakpreview een Sneak Quiz. Dit keer met als thema “Steden”. Leuke vragen die voor iedereen te beantwoorden waren, dat wil zeggen het waren niet alleen vragen als “wie is de regisseur van deze film” maar ook “welke kleur jas had de acteur aan in dit fragment. Dan blijkt maar weer wat je allemaal mist als je een fragment/film voor de eerste keer ziet. Ik kijk al weer uit naar de volgende maandelijkse Sneak Quiz. Na de Quiz natuurlijk de sneak. In deze Frans Canadese film komt de hoofdpersoon er achter dat hij nogal wat (533) kinderen heeft “verwekt” als sperma donor. Net als de humor is het sentiment ruim aanwezig in de film. Helaas ontstijgen de soms unieke situaties niet de clichés en zie je einde al ruim van te voren aankomen. Wel gelachen, een 7.

Comments are closed.