Sneak Preview week 31: Les Infidèles

Een Franse film, of eigenlijk een aantal korte en soms hele korte films, over ontrouw. Alhoewel de meeste korte films op zichzelf staan valt aan het eind e.e.a. op heel grappige manier samen. Een andere overeenkomst is dat de hoofd rol(len) in bijna ieder verhaal wordt gespeeld door dezelfde twee acteurs. Daardoor zou het soms even moeilijk kunnen zijn om door te hebben dat er andere film begint, maar de acteurs spelen de verschillende rollen zo goed dat dat geen probleem is. De verhalen zijn ook heel verschillende waardoor je het gevoel hebt in een achtbaan aan gevoelens zit. Van plaats vervangende schaamte als er iemand constant de verkeerde dingen op het verkeerde moment zegt, tot een vreeslijke spanning als twee geliefden elkaar “iets” bekennen. Een 8.

Comments are closed.