Wintersport 2010

Met het gezin naar Grimentz in Zwitserland. Behalve de laatste dag (sneeuw) prima weer. Een prachtig appartement  met o.a. internet en een garage voor de auto. Helaas waren de heen en de terug reis door de files wel erg lang (13 en 14 uur). Vooral de Nederlandse file om 4 uur ‘s nachts voor de grens naar Duitsland van 7 kilometer door werkzaamheden van maar 50 meter wekte irritatie. Omdat mijn ski’s dit jaar niet in de auto paste, maar eens ski’s gehuurd. Net als mijn eigen ski’s waren de huurski’s Völkl het type was echter RaceTiger SL i.p.v. P60 GC racing. Dat verschil merkte ik zeker, de bochten konden veel veel korter en scherper, maar zodra de snelheid toenam bleek de instabiliteit van het SL model. Of het door andere ski’s kwam weet ik niet maar deze keer twee keer gevallen waarvan een keer in 1 meter 40 centimeter sneeuw (zie foto).

Comments are closed.