Sneak Preview Week 16: Dragged Across Concrete

Van deze film zag ik vorige week een trailer, en wilde de film ook wel zien, nu dus in de Sneak. Mel Gibson speelt geweldig een oude politie agent inclusief snor, Vince Vaughn vind ik minder op z’n plaats. Ook de andere andere acteurs en actrices zijn soms wel en soms niet op hun plaats. Het geweld is soms erg overdreven, maar de achtergrond verhalen die vertelt worden van enkele karakters maken dat weer goed. En alhoewel de nouvelle violence / action noir filmstijl doet denken aan Quentin Tarantino zijn de dialogen dat niet. Ergernissen bijvoorbeeld tussen de twee agenten komen wel aan bod maar als ze worden uitgesproken voel je zelf de ergernis niet, zoals bij een Tarantino dialoog zou gebeuren. Wel vlogen de 2 uur en 40 minuten voorbij door de vele vaak gewelddadige maar verrassende gebeurtenissen. Een 8.

Comments are closed.