Zorg & ICT: Vakbeurs Zorg en ICT 2014

urlNet als vorig jaar bezocht ik deze beurs die gaat over ICT toepassingen in de zorg. De trent van dit jaar lijkt “Apps” te zijn. Bijna iedere leverancier had wel een afbeelding van een Telefoon en/of Tablet in z’n stand. Wat inderdaad niet wil zeggen of ze ook werkelijk een werkbare App hebben. Ook dit jaar viel me weer op dat veel producten  gaan over informatie delen, maar dan wel op hun eigen manier die niet aansluit op de andere producten. KPN was aanwezig met een stand die de Health cloud aan kondigde. Bij nader informeren bleek KPN zich bewust van de mogelijkheden die het heeft om als neutrale partij wel een mogelijkheid te bieden om allerlei verschillende producten met elkaar te verbinden. Maar precies hoe, dat  was ook de KPN nog niet duidelijk.  Ook sprak ik met FusionIO over hun snelle storage oplossing en bezocht ik de stand van een partij die commerciele support leverd voor de Nagios monitoring tool.

Comments are closed.