Het Infrastructuur Congres 2009

infraZo af en toe ga ik naar een congres dat me wel leuk lijkt, maar waar ik van te voren geen idee heb of ik er wat aan heb (Het vorige congres was een Backup en Storage symposium en erg goed bevallen). Als student kreeg ik zoveel korting dat de prijs geen belemmering meer was. Toen ik om 0900 aan kwam leek het er op dat het een Jasje/Dasje congres zou worden, maar de eerste en tweede spreker maakte op mij genoeg indruk om dat voor lief te nemen. In de  5 break-out sessies die op de twee algemene sessies volgenden lukte het me om 3/5 van mijn tijd niet te vergooien aan vendor-speak. De Afsluitende sessie was ook leuk, zeker omdat ik eerder op de dag de spreker al gesproken had (?) en hij mij een oprecht persoon leek. Tot slot: Een PC met touch screen is leuk, maar in de praktijk is het best lastig om niet met je hand voor de keuzes in bijvoorbeeld een menu te zitten en zo dus de keuzes niet kan lezen.

Mijn verslag is hier te vinden

Comments are closed.