Fietsen in de Vogezen 2012

Door vroeg te vertekken op vrijdag (05:00) lukt het om die dag nog de eerste berg te beklimmen in de vogezen (GPS dag 1). Het Hotel waar we al weer voor het 6de jaar zitten, is nog steeds prima. Het bubbelbad wordt na de 2de rit (GPS dag 2) op zaterdag goed gebruikt. Het was een prachtige dag met een bijna strak blauwe hemel. Hoe anders is de 3de dag, regen regen regen en nog eens regen. Maar er wordt gewoon gefietst en geklommen (GPS dag 3). Tijdens de afdaling van ¨Le Markstein¨ lijkt mijn fiets te rammellen en instabiel, dat blijk ik zelf te zijn die bibberend met 40km/h naar beneden rijdt. De rillingen in mijn lichaam werken door in het frame blijkt. De Sauna er na warmt weer op en het eten smaakt extra lekker. Gelukkig is het maandags weer droog met een enkele kleine bui (GPS dag 4). Op dinsdag rijden we nog een korte rit in de ochtend (GPS dag 5), helaas valt in de laatste afdaling toch nog iemand van z’n fiets, met als gevolg een gebroken sleutelbeen. Dinsdag avond kom ik om 22:00 thuis, met ¨zware¨ benen maar met een gezonde kleur op mijn armen en benen.

Comments are closed.