Oliebollenloop 2011

Als afsluiting van 2011, alweer een prestatieloop. Dit keer in Schoonhoven, vlak in de buurt, maar toch nog iets meer dan 20 minuten met de auto. Bij het inschrijven bleek het zo druk dat de start 15 minuten werd uitgesteld. Ook bij de start was het een grote drukte en door de niet al te brede weg was het moeilijk om de eerste kilometer in eigen tempo te lopen. Behalve wind was er ook nog een motregen maar dankzij de landelijke omgeving rond schoonhoven was het toch lekker lopen. Zoals de laatste tijd wel vaker bij een 10km kreeg ik het rond 5 km aardig moeilijk maar ik herstelde gelukkig weer. Uiteindelijk liep ik 45:23 bijna een minut langzamer dan de Dobbeloop maar volgen mijn GPS  (Garmin Connect) was de oliebollenloop wel 10km (de Dobbeloop 9.84) en dus valt het verschil wel mee. Volgens de uitslag 80e van de 385.

Comments are closed.