Snow Wintersport 2011

Als afscheidkado kreeg ik van SNOW een bon voor het hotel met halfpension voor de Snow wintersport van 2011. En dus ook dit jaar weer een korte (4 dagen) wintersport. Dit keer in het Hippach (Zillertal), nu echter met ex-collega’s, maar daarom niet minder gelachen. Behalve flinke afstanden skiën, van Zell am Ziller naar Hochkrimml-Gerlosplatte  of op  grote hoogte Hintertux Gletcher (3235m) was het ‘s avonds ontzettend gezellig en heb ik weer eens ouderwets gelachen om niks. Als extra ontspanning was er een luxe sauna waar mijn kuiten na het skiën konden ontspannen want die bleken aardig overbelast. Het weer was prima, behalve op de gletcher waar het onzettend hard waaide en door de bewolking geen diepte was te zien. Vandaar dat we al voor de lunch de afdaling naar het dal maakten en terug gingen naar een zonniger gebied. Kortom lekker geskied en ontspannen, volgend jaar weer?

Comments are closed.