In “The Digital Scientist” of toch “iSGTW”

Als afsluiting van mijn Master System and Network Engineering deed ik samen met Willem Toorop een research project genaamd: “Grid on Demand”. Op aanraden van een van de docenten van de UvA zochten we na afronding van ons project, contact met iSGTW (international Science Grid This Week). iSGTW is een website en elektronische nieuws-brief die korte artikelen publiceert over onderwerpen die betrekking hebben op ons research onderwerp. In augustus 2010 was het eerste contact, iSGTW was enthousiast en wilde graag een artikel plaatsen. Nu, januari 2011 is het dan eindelijk zo ver, het artikel is online en via de nieuwsbrief verstuurd naar 7300 subscribers. iSGTW heet inmiddels “The Digital Scientist“, die overgang is een van de redenen dat het allemaal wat langer duurde dan normaal. Maar door de vernieuwing van het “oudbollige” iSGTW krijgt ons artikel nu wel extra exposure, het wachten waard dus. Hier is het volledige artikel: http://www.isgtw.org/feature/building-grid-enabled-cluster-amazon-cloud.

Update: Wat er precies aan de hand is/was weet ik  niet, maar “The Digital Scientist” heet weer “iSGTW”. Misschien iet met rechten op de Naam “The Digital Scientist”?

Comments are closed.