Goudse Singelloop 2022 Zaterdag Editie

Ooit schreef ik me in voor een Goudse singelloop die om door de corona maatregelen over twee dagen werd verdeelt. Door de onzekerheid over het wel of niet doorgaan schreef ik me ook nog eens in voor beide dagen. Nu het zover is en ik dus twee start bewijzen heb, een voor de zaterdag en een voor de zondag, besluit ik ze alle twee te doen, twee keer 10K in minder dan 24 uur. Het parkour is anders dan andere jaren, twee ronden in plaats van drie. Dit betekend dat ik ook maar twee keer vlak langs thuis loop waar ik altijd wordt aangemoedigd door de hele buurt. Ook is er een groot gedeelte buiten de singels waardoor het concept singelloop wel een beetje is verwaterd. Gelukkig is de belangstelling en dus de aanmoedigingen langs het parcours niet verdwenen. Het lukte om een constant tempo van rond de 4:30 per kilometer te lopen en kom dan uiteindelijk uit op 45:01, een prima tijd.

Comments are closed.