Geen Sneak toch film: Last Night in Soho

De regiseur is bekend van The¬†Cornetto¬†trilogy zo verteld de explicateur van Het Louis Hardlooper Complex. De zaal kijkt haar vragend aan en ze noemt twee van de drie films: “Shaun of the Death” en “The World’s End”. Dan weet ik dat ik me niet druk hoef te maken over het horror thema dat deze film heeft. Horror is niet mijn favoriet, maar in die films is het horror met humor en dat is dan weer wel leuk. In deze film valt wel mee met de humor maar de spanning is op een prettige manier aanwezig en bouwt langzaam op naar een verassend (ja, verassend) einde. Maar het is vooral een verhaal van een plattelands meisje/vrouw die er in de Londense wijk Soho er probeert wat van te maken. Jammer van het onnodige ‘one year later’ einde. Een 7.

Comments are closed.