Snow Wintersport 2010

Ook dit jaar weer een korte ski-vakantie met collega’s en andere leuke mensen. Kort is vier dagen: vrijdag nacht rijden, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag skieen en dinsdag nacht weer naar huis. Tot voor kort waren we de enige twee van de groep die zo’n korte periode gingen, dit jaar bleef bijna iedereen 4 dagen.¬†Midden in januari, dus geen vakantie drukte niet wachten bij de liften en sneeuw zeker. Het gebied kenden we al, want Radstadt ligt vlak bij Altenmarkt en daar waren we al vaker geweest. De eerste en de laatste dag scheen de zon. De twee dagen daar tussen sneeuw, maar doordat de bewolking dun was, toch nog aardig goed zicht. Kortom heerlijk geskied. Dankzij de auto veel van het gigantische skigebied gezien zoals Flachau en Schladming.

Comments are closed.