Veertiende Zondagavond Marathon

Voor het eerst is het onder nul volgens het bord dat de temperatuur in de schaatshal van de Vechtsebanen aangeeft. Koud, maar dat gevoel was snel verdwenen toen eenmaal de marathon wedstrijd was begonnen. 35 ronden dit keer, beduidend minder dan de vorige 2 keren (70 en 50) en ik was bang dat er hard doorgereden zou worden, maar dat viel mee. Het tempo kende veel variaties, een paar snelle bochten en dan weer een rustig rondje. Wederom kon ik andere halve ronde voor het einde mee oen met de eind sprint. Ik zat achter de goede personen en ging als 2de de laatste ronde in. En net als de vorige keren lukte het me niet om te versnellen in de bochten. Ik werd aan alle kanten voorbij gereden en eindigde uiteindelijk als 16de. ( ronde tijden )

Comments are closed.