Fietsen in de Vogezen 2011

Ook dit jaar weer naar de Vogezen (La Bresse) om tegen de bergen op te fietsen. Er was alleen de 5de dag een beetje regen waardoor ik die laatste fietsdag van 18:00 tot 19:50 heb gefietst (maar wel een heel heel steil weggetje) omdat toen de zon weer scheen. Totaal 400km en 7640 hoogte meters op de fiets meestal met 15 anderen. Maar ook 5 keer een lekker 3 gangen menu gegeten als groep van 16. En zelfs 24 afleveringen van seizoen 4 van “Big Bang Theory” gezien ‘s avonds op het balkon en tijdens de regen ochtend. Elke rit is volledig gelogd door mijn fietscomputer:

Dag 1: Garmin Connect Info Google Earth File (KML)

Dag 2: Garmin Connect Info Google Earth File (KML)

Dag 3: Garmin Connect Info Google Earth File (KML)

Dag 4: Garmin Connect Info Google Earth File (KLM)

Dag 5: Garmin Connect Info Google Earth File (KLM)

Comments are closed.